BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

Slechte geluidskwaliteit van een Bluetooth®-apparaat

Probeer het volgende om je probleem op te lossen:

Misschien bevindt het Bluetooth-apparaat zich buiten bereik. Zet het apparaat dichter bij de Bose® SoundLink® Mini speaker

Zet het Bluetooth-apparaat verder uit de buurt van apparaten die elektromagnetische storing genereren, zoals andere Bluetooth-apparaten, een draadloze telefoon, magnetron of draadloze router.

Sluit een aantal apps op je Bluetooth-apparaat af. Hoe meer apps er actief zijn, hoe minder interne hulpbronnen er beschikbaar zijn om audio uit te zenden. Door niet-essentiële apps af te sluiten kun je de geluidskwaliteit verbeteren.

Zet wifi uit om de geluidskwaliteit te verbeteren.

Wis het Bluetooth-apparaat uit de Bose® SoundLink® Mini speaker door Bluetooth uit te schakelen op je apparaat. Koppel het apparaat en de luidspreker opnieuw.

Schakel de luidspreker uit en weer in.

Zit het Bluetooth-apparaat in je zak? Haal het er dan uit en plaats het in de open lucht, en zorg ervoor dat je lichaam zich niet tussen het apparaat en luidspreker bevindt.

Reset het systeem. Druk tien seconden op Dempen op de luidspreker. De verbinding met het Bluetooth-apparaat wordt verbroken en de Bose® SoundLink® Mini speaker wordt uitgeschakeld. Schakel de luidspreker in met de aan/uit-knop en maak opnieuw verbinding.

Dempen

Controleer of er software-updates beschikbaar zijn voor je Bluetooth-apparaat en de Bose® SoundLink® Mini speaker

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback