Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Cd’s afspelen

Om een cd af te spelen plaats je deze (met het label naar boven) in de cd-lade onder de display aan de voorkant. De cd wordt automatisch naar binnen getrokken en afgespeeld.

Functies van de knoppen op de afstandsbediening voor het afspelen van cd's:

play/pause: druk op deze knop om een cd af te spelen of een cd die wordt afgespeeld te pauzeren. de verstreken tijd knippert tijden het pauzeren. druk nogmaals om het afspelen te hervatten.

seek/track terug: druk eenmaal om naar het begin van de huidige track te gaan. druk tweemaal om naar het begin van de vorige track te gaan.

seek/track vooruit: druk eenmaal om naar de volgende track te gaan.

tune/mp3: houd de knoppen ingedrukt om achteruit of vooruit door een track te scannen.

stop/eject: druk eenmaal om een cd te stoppen. druk nogmaals om een cd uit te werpen. als er een cd wordt afgespeeld, houd je de knop ingedrukt om de cd te stoppen en uit te werpen.

opmerking: wanneer je een cd afspeelt die eerder is gestopt, wordt het afspelen hervat vanaf het punt waar hij was gestopt.

Terwijl er een audio-cd wordt afgespeeld, wordt de informatie over de cd-bron weergegeven op de display.

Opmerking: als je een cd uitwerpt maar niet binnen 10 seconden uit de cd-lade verwijdert, wordt de cd teruggetrokken in de speler en opnieuw geladen, maar niet afgespeeld.

Let op: PLAATS GEEN mini-cd’s of niet-ronde cd’s in de cd-speler. Deze cd’s worden mogelijk niet goed afgespeeld en kunnen mogelijk niet worden uitgeworpen.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback