Een systeemupdate uitvoeren

Er zijn periodiek systeemsoftware-updates beschikbaar. Deze kun je via internet downloaden naar de usb-stick die je bij het systeem hebt ontvangen.

Voer de volgende stappen uit om een Bose®-systeemupdate uit te voeren:

Zorg dat de usb-stick geen gegevens bevat.

Druk op de bedieningsconsole op SETUP

Druk op de afstandsbediening op de PIJL OMLAAG om door het systeemmenu op de tv te bladeren totdat UPDATE is gemarkeerd. Druk vervolgens op OK

Wanneer je wordt gevraagd of je de update wilt uitvoeren, markeer je YES (Ja) en druk je op OK.

Steek de usb-stick in de usb-poort van de bedieningsconsole.

Wanneer daarom wordt gevraagd, verwijder je de usb-stick uit de bedieningsconsole.

Sluit de usb-stick aan op een computer.

i. Open de usb-stick.

ii. Dubbelklik op het bestand download_launcher om naar een updatepagina op Bose.com te gaan.

iii. Selecteer je taal.

iv. Je wordt naar een pagina geleid die het systeem verifieert dat je wilt updaten. In all cases, click "Continue to software updates >"

v. Op de volgende pagina wordt gecontroleerd of het updateproces is gevolgd. Steek hiervoor de usb-stick in de bedieningsconsole. Klik op "Continue to software updates >" (Doorgaan naar software-updates)

.

vi. Klik op "Download for Windows" (Download voor Windows) of "Download for Mac" (Download voor Mac) en volg de instructies op het scherm. Opmerking: wanneer het downloadvenster verschijnt, selecteer je "Run" (Uitvoeren)

.

vii. Nadat het proces is voltooid, verwijder je de usb-stick uit de computer.

Steek de usb-stick weer in de usb-poort van de bedieningsconsole.

Wanneer de update is voltooid, verwijder je de usb-stick.