Je Bluetooth®-apparaat koppelen

Met de hoofdtelefoon ingeschakeld houd je de aan/uit-/Bluetooth -knop ingedrukt totdat je 'Klaar voor koppeling' hoort of het Bluetooth-indicatorlampje blauw knippert

Aan/uit-/Bluetooth -knop

Schakel Bluetooth in op je Bluetooth-apparaat

Tip: De Bluetooth-functie vind je meestal in het instellingenmenu.

Selecteer de Bose SoundSport Pulse wireless headphones in de lijst met apparaten

Wanneer de apparaten eenmaal zijn gekoppeld, hoor je 'Verbonden met <naam apparaat>' en brandt de Bluetooth-indicator wit.