Je Bluetooth®-apparaat koppelen

Van toepassing op:

Met de hoofdtelefoon ingeschakeld houd je de aan/uit-/Bluetooth -knop ingedrukt totdat je 'Klaar voor koppeling' hoort of het Bluetooth-indicatorlampje blauw knippert

Aan/uit-/Bluetooth -knop

Zet op het Bluetooth-apparaat de Bluetooth-functie aan.

Tip: De Bluetooth-functie bevindt zich meestal in het menu Instellingen.

Selecteer je Bose® SoundSport® wireless headphones in de lijst met apparaten

Wanneer de apparaten eenmaal zijn gekoppeld, hoor je 'Verbonden met <naam apparaat>' en brandt de Bluetooth-indicator wit