Een [i]Bluetooth[i]®-apparaat koppelen

De koppeling wordt tot stand gebracht wanneer twee Bluetooth®-apparaten met elkaar communiceren en verbinding maken. Gegevens over deze koppeling worden opgeslagen in het geheugen van beide apparaten. Wanneer je een apparaat hebt gekoppeld aan de SoundLink® Mini Bluetooth speaker, hoef je dit doorgaans niet opnieuw te doen. Je kunt de luidspreker koppelen aan maximaal zes Bluetooth-apparaten. De luidspreker kan echter slechts met één apparaat tegelijk verbinding maken en audio van dat apparaat afspelen.

Voer deze stappen uit om een Bluetooth-apparaat te koppelen:

Schakel het Bluetooth-apparaat en de SoundLink® Mini speaker in. Druk op de Bluetooth-knop van de luidspreker de detectiemodus te activeren. Het Bluetooth-lampje op de luidspreker gaat knipperen. Dit geeft aan dat hij detecteerbaar is.

Bluetooth

Stel het Bluetooth-apparaat in op "Discoverable" (Detecteerbaar). Hierdoor kan je apparaat de SoundLink® Mini speaker detecteren.

Open de lijst met Bluetooth-apparaten in de gebruikersinterface van het apparaat. Selecteer "Bose SoundLink Mini" in de lijst

Als het Bluetooth-apparaat om een wachtwoord vraagt, voer je '0000' (vier nullen) in en druk je op "OK". Sommige apparaten vragen je ook om de verbinding te accepteren.

Als de koppeling tot stand is gebracht, hoor je een geluidssignaal en blijft het Bluetooth-lampje wit branden.

Voer de volgende stappen uit om verbinding te maken met een eerder gekoppeld apparaat:

Schakel de luidspreker in door op AAN/UIT te drukken. Het Bluetooth-lampje gaat wit knipperen.

Aan/uit-knop

Zorg dat Bluetooth is ingeschakeld op je mobiele apparaat. Als de koppeling tot stand is gebracht, hoor je een geluidssignaal en blijft het Bluetooth-lampje wit branden

Opmerking: als de luidspreker in de detectiemodus staat (blauw knipperend) en je terug wilt naar de verbindingsmodus, druk je op Bluetooth. Het lampje knippert wit en de Bose® SoundLink® Mini speaker wordt in de verbindingsmodus gezet.

Bluetooth

Geheugen van de luidspreker

Het geheugen van de Bose® SoundLink® Mini speaker kan maximaal zes gekoppelde apparaten bevatten. Wanneer het geheugen vol is en er wordt nog een apparaat gekoppeld, wordt het apparaat dat het langst geleden is gebruikt uit het geheugen verwijderd en vervangen door het zojuist gekoppelde apparaat.

Om alle apparaten uit het geheugen te wissen, houd je de Bluetooth-knop ingedrukt (ongeveer 10 seconden) tot je een toon hoort. Alle Bluetooth-apparaten worden uit de luidspreker gewist en de Bose® SoundLink® Mini speaker wordt detecteerbaar.

Bluetooth