Een Bluetooth®-apparaat koppelen

Een Bluetooth-apparaat aan je SoundLink speaker koppelen:

Schakel Bluetooth in op het apparaat dat je wilt koppelen. Dit kun je meestal doen in het instellingenmenu van je apparaat.

Houd op je SoundLink speaker de Bluetooth -knop kort ingedrukt totdat het Bluetooth-lampje langzaam blauw begint te knipperen.

Op het apparaat dat je wilt koppelen ga je naar de Bluetooth-instellingen en selecteer je "Bose SoundLink" in de lijst met beschikbare apparaten.

Opmerking: mogelijk moet je "Zoeken of "Scannen" kiezen in de Bluetooth-instellingen van het apparaat voordat de SoundLink speaker verschijnt.

Als het Bluetooth-apparaat om een wachtwoord vraagt, voer je dat in als je er een hebt. Als je nooit een wachtwoord hebt gemaakt, voer je 0000 in (vier nullen) en druk je op "OK".

If the device asks you to accept the connection or allow access to your contacts, choose to accept (access to contacts is useful for the speakerphone feature)

De koppeling is tot stand gebracht als je een geluidssignaal hoort en het Bluetooth-lampje wit blijft branden.

Je SoundLink speaker onthoudt de laatste 8 gekoppelde apparaten. De volgende keer dat je een apparaat wilt verbinden dat je al hebt gekoppeld, activeer je Bluetooth op het apparaat, zet je de SoundLink speaker aan en wacht je op de toon die aangeeft dat ze met elkaar zijn verbonden.

Opmerking: De luidspreker probeert verbinding te maken met elk apparaat dat in het geheugen staat, in volgorde van de meest recente verbinding. Het kan dus langer duren om een apparaat opnieuw te verbinden als dit niet het laatst verbonden apparaat is. Als een eerder gekoppeld apparaat geen verbinding maakt, controleer je of de Bluetooth-indicator van de speaker wit knippert. Als het lampje blauw knippert, druk je op de Bluetooth-knop van de speaker om het lampje wit te laten knipperen.