De hoofdtelefoon koppelen aan je apparaat (met video)

Voer de volgende stappen uit om de hoofdtelefoon aan je apparaat te koppelen:

Schuif op de rechteroorschelp de aan/uit-knop of Bluetooth®-knop helemaal omhoog naar het Bluetooth-symbool en laat pas los als je ‘Ready to pair’ (Klaar voor koppeling) hoort of tot het Bluetooth-lampje blauw knippert.

Zorg dat Bluetooth is ingeschakeld op je mobiele apparaat. (Het Bluetooth-menu bevindt zich meestal onder het instellingenmenu.)

Selecteer "Bose OE SoundLink" in de lijst met apparaten.

Je hoort ‘Connected to <device name>’ (Verbonden met ) of ziet het Bluetooth-lampje wit branden.

Opmerking: raadpleeg de gebruikershandleiding van je mobiele apparaat voor meer informatie over het koppelen/verbinden met andere apparaten.