De hoofdtelefoon koppelen aan een ander apparaat

Van toepassing op:

• SoundLink on-ear wireless headphones

Voer de volgende stappen uit om de hoofdtelefoon aan een ander apparaat te koppelen:

schuif op de rechteroorschelp de aan/uit-knop of bluetooth®-knop helemaal omhoog naar het bluetooth-symbool en laat pas los als je 'ready to pair another device' (gereed om een ander apparaat te koppelen) hoort of tot het bluetooth-lampje blauw knippert.

zorg dat bluetooth is ingeschakeld op je mobiele apparaat. (het bluetooth-menu bevindt zich meestal in het menu 'settings' (instellingen).)

Selecteer "Bose OE SoundLink" in de lijst met apparaten.

je hoort 'connected to <device name>' (verbonden met ) of ziet het bluetooth-lampje wit branden.

Opmerking: raadpleeg de gebruikershandleiding van je mobiele apparaat voor meer informatie over het koppelen/verbinden met andere apparaten.