WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Een Mac®-computer koppelen en verbinding maken

Voer de volgende stappen uit om je Mac te koppelen en te verbinden:

Zorg dat je Mac niet is gekoppeld aan andere Bluetooth®-audioapparaten. Als de computer een Mac-toetsenbord en -muis heeft met Bluetooth, hoef je de verbinding hiermee niet te verbreken. Om eerder gekoppelde apparaten van de Mac te verwijderen, ga je naar Gekoppelde apparaten verwijderen van een Mac

Zorg dat de SoundLink® speaker is ingeschakeld en houd de Bluetooth-knop op de luidspreker 5 seconden ingedrukt. Het Bluetooth-lampje knippert ongeveer eenmaal per seconde. De SoundLink® speaker blijft 20 minuten in deze toestand of tot er een Bluetooth-verbinding tot stand is gebracht.

Zet je Mac aan en klik op het Apple®-pictogram (menu) linksboven in het scherm.

In het Apple-menu kies je "System Preferences..." (Systeemvoorkeuren).

In de sectie Internet & Wireless (Internet en draadloos) klik je op het Bluetooth-pictogram.

Zoek in het Bluetooth-menu naar Bluetooth-apparaten door op de knop ‘Set Up New Device’ (Configureer nieuw apparaat) te klikken of op de + linksonder in het paneel

In de Bluetooth-configuratieassistent kies je ‘Bose SoundLink Wireless Mobile speaker’ en klik je op "CONTINUE" (Ga door). Als de computer om een code vraagt, voer je "0000" (vier nullen) in

Nadat de koppeling is voltooid, klik je op 'Quit' (Stop).

Klik in het Bluetooth-menu op de knop 'Advanced...' (Geavanceerd). Als je het Bluetooth-menu nog niet ziet, volg je stappen 3 tot en met 5.

Afhankelijk van de OS-versie selecteer je "Accept incoming audio requests" (Accepteer binnenkomende audioverzoeken) of maak je de selectie van "Reject incoming audio requests" (Weiger binnenkomende audioverzoeken) ongedaan. Daarna klik je op "OK".

In het Bluetooth-menu klik je op de terugknop in de linkerbovenhoek. Je gaat dan terug naar systeemvoorkeurenmenu

In de sectie Hardware klik je op het "GELUIDSPICTOGRAM"

Klik in het geluidsmenu op het tabblad "Output" (Uitvoer) en kies "Bose SoundLink Wireless Mobile speaker" als apparaat voor geluidsuitvoer.

Klik op de rode knop (x) in de linkerbovenhoek om het geluidsmenu te sluiten.

Speel een audiobron af (zoals iTunes®) om de Bluetooth-verbinding te voltooien. Deze stap is vooral belangrijk voor OS 10.7.x en hoger.