Een apparaat koppelen

Nadat je een taal hebt geselecteerd, is de luidspreker klaar om te worden gekoppeld aan je mobiele apparaat.

• Schakel op je mobiele apparaat de Bluetooth®-functie in. De Bluetooth-functie bevindt zich meestal in het menu 'Settings' (Instellingen). Vaak wordt het instellingenmenu aangeduid met een tandwielpictogram in het startscherm.
  • Selecteer 'Bose Mini II SoundLink' in de apparaatlijst. Het Bluetooth-lampje brandt wit en je hoort 'Connected to [device name]' (Verbonden met [naam apparaat]).

Een ander mobiel apparaat koppelen

• Houd de Bluetooth-knop ingedrukt tot het Bluetooth-lampje blauw knippert en je 'Ready to pair another device' (Gereed om een ander apparaat te koppelen) hoort.
  • Je mobiele apparaat aan de luidspreker koppelen

Opmerking: als je je mobiele apparaat koppelt, wordt het opgeslagen in de koppelingslijst van de luidspreker. De luidspreker kan maximaal acht mobiele apparaten opslaan.