Een Bluetooth®-apparaat koppelen met NFC

Wat is NFC?

NFC is een technologie die Bluetooth-apparaten in staat stelt draadloze communicatie met elkaar tot stand te brengen door de apparaten tegen elkaar aan te houden. Raadpleeg de gebruikershandleiding van je apparaat om te zien of jouw model NFC ondersteunt.

Schakel de hoofdtelefoon in.

Ontgrendel je apparaat en schakel de Bluetooth- en NFC-functies in. Zie de gebruikershandleiding van het apparaat voor meer informatie over deze functies.

Tik met het NFC-aanraakpunt op het apparaat tegen het NFC-aanraakpunt op de hoofdtelefoon.
Mogelijk wordt je gevraagd de koppeling te accepteren.

Na het koppelen hoor je 'Verbonden met <naam apparaat>' of brandt het Bluetooth-indicatorlampje continu wit.

Als het apparaat wordt ingeschakeld, probeert de hoofdtelefoon opnieuw verbinding te maken met de twee laatst verbonden apparaten. Zorg dat de apparaten binnen bereik zijn en dat Bluetooth is ingeschakeld.