Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Een Bluetooth®-apparaat koppelen met NFC

Wat is NFC?

NFC is een technologie die Bluetooth -apparaten in staat stelt draadloze communicatie met elkaar tot stand te brengen door de apparaten tegen elkaar aan te houden. Controleer in de gebruikershandleiding van je apparaat of NFC wordt ondersteund door jouw model.

Je apparaat koppelen:

Schakel de hoofdtelefoon in

Ontgrendel je apparaat en zet de Bluetooth- en NFC-functies aan. In de gebruikershandleiding van je apparaat vind je meer informatie over deze functies

Tik met het NFC-aanraakpunt op het apparaat tegen het NFC-aanraakpunt op de hoofdtelefoon. Mogelijk wordt je gevraagd de koppeling te accepteren

Als de koppeling tot stand is gebracht, hoor je ‘Verbonden met <naam apparaat>’of gaat het Bluetooth-lampje wit branden.

Als het apparaat wordt ingeschakeld, probeert de hoofdtelefoon opnieuw verbinding te maken met de twee laatst verbonden apparaten. Zorg dat de apparaten binnen bereik zijn en dat Bluetooth is ingeschakeld.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback