Verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat

Schuif de aan/uit-knop naar het Bluetooth -symbool en houd de knop daar totdat je ‘Klaar om te verbinden’ hoort of het Bluetooth-lampje blauw knippert

Zet op je Bluetooth-apparaat de Bluetooth-functie aan
Tip: het Bluetooth-menu bevindt zich meestal onder het instellingenmenu.

Selecteer je Bose QuietComfort headphones in de apparaatlijst

Als de verbinding tot stand is gekomen, hoor je ‘Verbonden met <naam apparaat>’of gaat het Bluetooth-lampje wit branden.

Als het apparaat wordt ingeschakeld, probeert de hoofdtelefoon opnieuw verbinding te maken met de twee laatst verbonden apparaten. Zorg dat de apparaten binnen bereik zijn en dat Bluetooth is ingeschakeld.