Een Bluetooth®-apparaat koppelen

Schuif de aan/uit -knop naar het Bluetooth-symbool en houd de knop ingedrukt totdat je 'Klaar voor koppeling' hoort of het Bluetooth-lampje blauw knippert.

Zet op het Bluetooth-apparaat de Bluetooth-functie aan.
Tip: het Bluetooth-menu bevindt zich meestal in het menu 'Settings' (Instellingen).

Selecteer de Bose® QuietComfort® headphones in de lijst met apparaten.

Na het koppelen hoor je 'Verbonden met <naam apparaat>' of brandt het Bluetooth-indicatorlampje continu wit.

Als het apparaat wordt ingeschakeld, probeert de hoofdtelefoon opnieuw verbinding te maken met de twee laatst verbonden apparaten. Zorg dat de apparaten binnen bereik zijn en dat Bluetooth is ingeschakeld.