Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Een Bluetooth®-apparaat koppelen

Het eerste apparaat koppelen

Druk op Power (aan/uit) om de headset in te schakelen

Aan/uit-knop van de ProFlight

Controleer of de Bluetooth-prioriteitsschakelaar in de positie MUTE (dempen) of MIX (mengen) staat (niet OFF [uit])

Bluetooth-prioriteitsschakelaar in de stand MUTE
Bluetooth-prioriteitsschakelaar in de stand MIX

Het aan/uit-lampje brandt groen of geel, afhankelijk van het laadniveau van de batterij. Als het licht rood is, is de batterij bijna leeg en moet je deze vervangen.

Houd de Bluetooth-knop één seconde ingedrukt. Het Bluetooth-lampje knippert paars om aan te geven dat de headset in de koppelmodus zit

Opmerking: De eerste keer dat je de headset aanzet, schakelt deze automatisch over naar de koppelmodus en begint het Bluetooth-lampje paars te knipperen. Dit gebeurt alleen de eerste keer dat je de headset inschakelt.

Ga naar het Bluetooth-menu op je apparaat en controleer of de Bluetooth-functie is ingeschakeld

Selecteer de Bose-headset in de lijst met Bluetooth-apparaten

Het Bluetooth-lampje knippert blauw als de apparaten worden gekoppeld en een signaal geeft aan dat de verbinding is gelukt.

Opmerking: Als je vijf minuten niets doet, verlaat de headset automatisch de koppelmodus en gaat het Bluetooth-lampje uit. Druk op de Bluetooth-functieknop om de Bluetooth-functie weer in te schakelen.

Bluetooth-knop van de ProFlight

Schakelen tussen verbonden apparaten

Je kunt de headset aan twee Bluetooth-apparaten tegelijk koppelen. Je kunt maar één gekoppeld apparaat tegelijk gebruiken

Om te schakelen tussen twee gekoppelde Bluetooth-apparaten, pauzeer je de audio op het eerste apparaat en start je de audio op het andere apparaat

Ga naar de lijst met Bluetooth-apparaten op je apparaat om de koppeling te bevestigen

Opmerking: Als je belt of wordt gebeld, wordt het geluid van alle andere secundaire audiobronnen automatisch gedempt (als de schakelaar voor de secundaire audiomodus in de positie MUTE [dempen] of MIX [mengen] staat). Tijdens een Bluetooth-gesprek hoor je zowel de intercom als het telefoongesprek.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback