Een Bluetooth®-apparaat koppelen

Het eerste apparaat koppelen

Druk op Power (aan/uit) om de headset in te schakelen

Aan/uit-knop van de ProFlight

Controleer of de Bluetooth-prioriteitsschakelaar in de positie MUTE (dempen) of MIX (mengen) staat (niet OFF [uit])

Bluetooth-prioriteitsschakelaar in de stand MUTE
Bluetooth-prioriteitsschakelaar in de stand MIX

Het aan/uit-lampje brandt groen of geel, afhankelijk van het laadniveau van de batterij. Als het licht rood is, is de batterij bijna leeg en moet je deze vervangen.

Houd de Bluetooth-knop één seconde ingedrukt. Het Bluetooth-lampje knippert paars om aan te geven dat de headset in de koppelmodus zit

Opmerking: De eerste keer dat je de headset aanzet, schakelt deze automatisch over naar de koppelmodus en begint het Bluetooth-lampje paars te knipperen. Dit gebeurt alleen de eerste keer dat je de headset inschakelt.

Ga naar het Bluetooth-menu op je apparaat en controleer of de Bluetooth-functie is ingeschakeld

Selecteer de Bose-headset in de lijst met Bluetooth-apparaten

Het Bluetooth-lampje knippert blauw als de apparaten worden gekoppeld en een signaal geeft aan dat de verbinding is gelukt.

Opmerking: Als je vijf minuten niets doet, verlaat de headset automatisch de koppelmodus en gaat het Bluetooth-lampje uit. Druk op de Bluetooth-functieknop om de Bluetooth-functie weer in te schakelen.

Bluetooth-knop van de ProFlight

Schakelen tussen verbonden apparaten

Je kunt de headset aan twee Bluetooth-apparaten tegelijk koppelen. Je kunt maar één gekoppeld apparaat tegelijk gebruiken

Om te schakelen tussen twee gekoppelde Bluetooth-apparaten, pauzeer je de audio op het eerste apparaat en start je de audio op het andere apparaat

Ga naar de lijst met Bluetooth-apparaten op je apparaat om de koppeling te bevestigen

Opmerking: Als je belt of wordt gebeld, wordt het geluid van alle andere secundaire audiobronnen automatisch gedempt (als de schakelaar voor de secundaire audiomodus in de positie MUTE [dempen] of MIX [mengen] staat). Tijdens een Bluetooth-gesprek hoor je zowel de intercom als het telefoongesprek.