Een Bluetooth®-apparaat koppelen (alleen Bluetooth-modellen)

Van toepassing op:

Het eerste apparaat koppelen

druk op de aan/uit-knop om de headset in te schakelen.

Aan/uit-knop

Controleer of de schakelaar voor de secundaire audiomodus in de positie 'MUTE' of 'MIX' staat (niet 'OFF').

Het aan/uit-lampje brandt groen of geel, afhankelijk van het laadniveau van de batterij. Als het licht rood is, is de batterij bijna leeg en moet je deze vervangen.

het bluetooth-lampje knippert paars om aan te geven dat de headset in de koppelmodus zit.

opmerking: de eerste keer dat je de headset inschakelt, schakelt hij automatisch over naar de koppelmodus en begint het bluetooth-lampje paars te knipperen. dit gebeurt alleen de eerste keer dat je de headset inschakelt.

ga naar het bluetooth-menu op je apparaat en controleer of de bluetooth-functie is ingeschakeld.

selecteer bose a20 in de lijst met bluetooth-apparaten

het bluetooth-lampje knippert blauw als de apparaten worden gekoppeld, en een signaal geeft aan dat de verbinding is gelukt.

opmerking: als je vijf minuten niets doet, verlaat de headset automatisch de koppelmodus en gaat het bluetooth-lampje uit. om de bluetooth-functie weer in te schakelen, druk je op de bluetooth-functieknop.

Bluetooth-functieknop

Een ander apparaat koppelen

Je kunt de headset aan maximaal acht apparaten koppelen. Voer de volgende stappen uit om nog een apparaat te koppelen:

houd de bluetooth-functieknop 1 seconde ingedrukt om de koppelmodus van de headset in te schakelen. het bluetooth-lampje gaat paars knipperen.

ga naar het bluetooth-menu op je apparaat en controleer of de bluetooth-functie is ingeschakeld.

selecteer bose a20 in de lijst met bluetooth-apparaten. het bluetooth-lampje knippert blauw als de apparaten worden gekoppeld.

Opmerking: de headset verlaat automatisch de koppelmodus als je vijf minuten niets doet.

Schakelen tussen gekoppelde apparaten

je kunt de headset aan twee bluetooth-apparaten tegelijk koppelen. je kunt maar één gekoppeld apparaat tegelijk gebruiken.

om te schakelen tussen twee gekoppelde bluetooth-apparaten, pauzeer je de audio op het eerste apparaat en start je de audio op het andere apparaat.

ga naar de lijst met bluetooth-apparaten op je apparaat om de koppeling te bevestigen.

opmerking: als je belt of wordt gebeld, wordt het geluid van alle andere secundaire audiobronnen automatisch gedempt (als de schakelaar voor de secundaire audiomodus in de positie 'mute' of 'mix' staat). tijdens een bluetooth-gesprek hoor je zowel de intercom als het telefoongesprek.