Een Bluetooth®-apparaat koppelen

Een Bluetooth-audioapparaat – zoals een smartphone of computer – kan verbinding maken met je Bose-product. Een Bluetooth-apparaat koppelen:

Tik op de Bluetooth-knop boven op je systeem

Als de lichtbalk aan de voorkant van het systeem niet blauw pulseert, raak je de Bluetooth-knop aan totdat de balk blauw pulseert en je een geluid hoort.

Op het apparaat dat moet worden gekoppeld, ga je naar Settings > Bluetooth (Instellingen > Bluetooth) en zet Bluetooth aan

In het Bluetooth-menu van het apparaat kies je Add new device (Nieuw apparaat toevoegen) of Search (Zoeken, of iets dergelijks) en wacht tot het apparaat de Bluetooth-apparaten in de omgeving heeft waargenomen

Uit de lijst met Bluetooth-apparaten die zijn gevonden, selecteer je het Bose-product. Als het apparaat vraagt om een wachtwoord/PIN voer je '0000' in

Als de verbinding is gemaakt, brandt de lichtbalk aan de voorkant van het systeem wit en klinkt er een toon.

Je product onthoudt de laatste 8 verbonden Bluetooth-apparaten. Als Bluetooth aan staat op het apparaat kun je later automatisch verbinding maken door op de Bluetooth-knop op de speaker te drukken.