Een Bluetooth-apparaat koppelen via de SoundTouch-app

Van toepassing op:

meer...

Als je SoundTouch system Bluetooth ondersteunt, kun je eenvoudig draadloos toegang krijgen tot muziek vanaf Bluetooth-apparaten zoals smartphones en tablets.

Voordat je begint

• Controleer of je SoundTouch system Bluetooth ondersteunt. Voor meer informatie raadpleeg je SoundTouch systems met Bluetooth-connectiviteit
  • Als je dat nog niet hebt gedaan, stel je je SoundTouch-account in met de SoundTouch-app en kies je ervoor om alle beschikbare systeemupdates te installeren. Als je problemen hebt met updates, ga je naar de pagina Softwaredownloads voor links naar updates voor je systeem

Een Bluetooth-apparaat koppelen:

Selecteer in de SoundTouch-app het menupictogram (≡) in de linkerbovenhoek
Opmerking: Als op desktops en tablets het menupictogram (≡) niet zichtbaar is, is het uitvouwmenu wellicht al open

Kies ‘Instellingen > Speakerinstellingen’ en selecteer je SoundTouch system om het scherm met systeemdetails te bekijken

Kies ‘Bluetooth’ en selecteer ‘KOPPELEN’

Op het Bluetooth-apparaat dat je wilt koppelen, ga je naar de instellingen en schakel je Bluetooth in

Selecteer in de Bluetooth-instellingen van het apparaat je SoundTouch system uit de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten (Opmerking: Mogelijk moet je eerst ‘Zoeken naar apparaten’ of ‘Nieuw apparaat toevoegen’ kiezen voordat het apparaat je SoundTouch system kan vinden)

Eenmaal gekoppeld kun je muziek afspelen en streamen vanaf je Bluetooth-apparaat naar je SoundTouch system