Een gekoppeld Bluetooth®-apparaat kan geen verbinding maken met de luidspreker

Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

Als het apparaat een wachtwoord vereist, controleer je of het ingevoerde wachtwoord juist is.

controleer of bluetooth op het apparaat is ingeschakeld.

het kan zijn dat het bluetooth-apparaat zich buiten bereik bevindt. plaats het apparaat dichter bij de luidspreker.

als er al twee bluetooth-apparaten zijn gekoppeld aan de luidspreker, schakel je bluetooth uit op een van de apparaten of leg je het buiten bereik van de luidspreker.

druk herhaaldelijk op de bluetooth-knop tot je de naam van het gewenste apparaat hoort. meer informatie over verbinding maken via deze methode vind je in bladeren door andere gekoppelde apparaten.

Bluetooth

verwijder de luidspreker uit je lijst met bluetooth-apparaten en koppel de luidspreker opnieuw.

wis het geheugen van de luidspreker en koppel het bluetooth-apparaat en de luidspreker opnieuw. om alle apparaten uit het geheugen van de luidspreker te wissen, houd je de bluetooth-knop ingedrukt (ongeveer 10 seconden) tot je een gesproken instructie of toon hoort. alle bluetooth-apparaten worden uit de luidspreker gewist en de bose® soundlink® colour speaker wordt detecteerbaar.

Bluetooth

Reset de luidspreker. Voor meer informatie ga je naar De fabrieksinstellingen van je systeem herstellen.