Een Bluetooth-apparaat kan niet opnieuw verbinding maken met de luidspreker

Als je Bluetooth-apparaat geen verbinding kan maken met de speaker, probeer dan het volgende om je apparaat te koppelen:

Als het apparaat om een wachtwoord vraagt voor verbinding, controleer je of het ingevoerde wachtwoord juist is. Als je nooit een wachtwoord hebt ingesteld, voer je 0000 in (vier nullen).

Controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld.

Plaats het apparaat dichter bij de speaker. Het Bluetooth-bereik is ongeveer 9 m. Het bereik is kleiner als er storende elementen zijn, zoals muren of meerdere Bluetooth-apparaten in dezelfde ruimte.

Als er al twee Bluetooth-apparaten zijn gekoppeld aan de speaker, schakel je Bluetooth uit op een van de apparaten of leg je het buiten bereik van de speaker. De speaker onthoudt de laatste 8 gekoppelde apparaten, maar kan slechts 2 apparaten tegelijk koppelen.

Druk herhaaldelijk op de Bluetooth-knop van de speaker tot je de naam van het gewenste apparaat hoort.

Ga naar de Bluetooth-instellingen op je apparaat, selecteer de SoundLink speaker en kies of je de speaker wilt "vergeten" of "verwijderen". Houd daarna kort de Bluetooth-knop op de speaker ingedrukt totdat het Bluetooth-lampje blauw begint te knipperen. Probeer het apparaat opnieuw aan de luidspreker te koppelen.

Reset het apparaat dat je probeert te koppelen. Dit doe je gewoonlijk door het apparaat opnieuw op te starten of de accu en/of het netsnoer één minuut te verwijderen.

Wis het geheugen met gekoppelde apparaten van de SoundLink speaker door de Bluetooth-knop ingedrukt te houden tot je een toon hoort en, als dit is ingeschakeld, een gesproken melding. Het Bluetooth-lampje van de speaker begint blauw te knipperen. Probeer het apparaat opnieuw aan de speaker te koppelen.

Reset de speaker door hem aan te zetten en de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt te houden tot hij wordt uitgeschakeld.

Als je de fabrieksinstellingen van de speaker herstelt, worden de taalinstellingen van de speaker en de gekoppelde mobiele apparaten uit het geheugen gewist en wordt de speaker teruggezet naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Zet de speaker aan na de reset en probeer het apparaat opnieuw te koppelen.

Probeer een ander apparaat te koppelen. Als het andere apparaat werkt, is er mogelijk een probleem met het eerste apparaat.