Audio optimaliseren

Van toepassing op:

• SoundDock® XT speaker

Zet de EQ-instellingen van de iPod® of iPhone® op "Flat" (vlak) of "Off" (uit). De EQ-instellingen hebben invloed op de audioprestaties wanneer er verbinding is met het systeem. Voor het systeem moet EQ zijn ingesteld op "Flat" (vlak) of "Off" (uit). Je kunt als volgt de EQ-instellingen wijzigen voor de meeste iPods of iPhones:

• Selecteer 'Settings' (Instellingen) in het hoofdmenu.
  • Selecteer 'Music' (Muziek).

Opmerking: op sommige oudere modellen is de optie 'Music' (Muziek) niet beschikbaar. Ga in dat geval naar de volgende stap.
  • Selecteer 'EQ'.
  • Selecteer 'Flat' (vlak) of 'Off' (uit).

Raadpleeg de gebruikershandleiding van je iPod of iPhone voor meer informatie.