Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending.
 

Het systeem bedienen

In- en uitschakelen

Druk op de AAN/UIT-KNOP op de afstandsbediening om het systeem in te schakelen. Als het systeem is verbonden met je wifi-netwerk (het wifi-lampje brandt blauw) kun je het ook aanzetten door AirPlay®-audio te streamen. Druk opnieuw op de AAN/UIT-KNOP om het systeem uit te schakelen (op stand-by)

Aan/uit-knop

Opmerking: als het SoundLink® Air system uitstaat, blijft het 30 minuten verbonden met je wifi-netwerk (als er verbinding is gemaakt). Het wifi-lampje blijft blauw branden, maar is gedimd. Na 30 minuten inactiviteit wordt het systeem automatisch in de stand-bymodus gezet en wordt de verbinding met je wifi-netwerk verbroken.

Het volume regelen

Gebruik de knoppen VOLUME HOGER en VOLUME LAGER op de afstandsbediening om het volume van het systeem hoger of lager te zetten. Druk op MUTE om het volume te dempen. Druk er opnieuw op om het geluid weer in te schakelen. Wanneer het geluid uitstaat, licht het MUTEPICTOGRAM op het voorpaneel wit op.

Volume hoger

Volume lager

Mute

Mutepictogram

Opmerking: het lampje op het voorpaneel voor de geselecteerde BRON knippert telkens wanneer je op de knop drukt om de opdracht te verifiëren.

Bron

Was dit nuttig?

Verzenden

Bedankt voor je opmerkingen.