Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending.
 

Met accu gebruiken

Van toepassing op:

  • SoundLink® wireless music system

Een volledig opgeladen accu gaat ongeveer drie uur mee op maximaal volume. De snelheid waarmee de accu wordt ontladen, hangt af van het soort muziek dat wordt afgespeeld en het ingestelde volume. Je kunt de gebruiksduur van de accu aanzienlijk verlengen door het volume te verlagen.

Het accustatuslampje op het Bose®-systeem geeft aan wanneer de accu moet worden opgeladen. Zie De accu opladen voor informatie over het opladen van de accu.

Handmatige controle van de accu

Het accustatuslampje is normaal gesproken uit om stroom te sparen. Houd OFF (Uit) op de afstandsbediening ingedrukt en kijk in welke kleur het statuslampje brandt of knippert om het laadniveau aan te geven.

Off (uit)

  • Groen: Accu is 70% of meer opgeladen
  • Geel: accu is 20% tot 70% opgeladen
  • Rood knipperend: accu is 20% of minder opgeladen (opladen is nodig)

De accu vervangen

De accu moet worden vervangen wanneer:

  • Het accustatuslampje na tien uur opladen nog steeds geel is
  • De gebruiksduur van de accu na verloop van tijd korter wordt

Accuspaarstand

Als je SoundLink® system niet op het lichtnet is aangesloten en 14 dagen of langer niet is gebruikt, wordt de spaarstand van de accu geactiveerd om het ontladen van de accu te voorkomen. Je systeem bevindt zich in deze staat wanneer je deze voor het eerst gebruikt. Sluit het systeem met het netsnoer aan op de stroomvoorziening om het weer te activeren en de accu op te laden.

Was dit nuttig?

Verzenden

Bedankt voor je opmerkingen.