Geen geluid uit de speaker

Als er geen geluid uit de speaker komt, probeer je het volgende om het probleem op de lossen:

Controleer of het volume van het systeem niet te zacht staat. Verhoog het volume met de afstandsbediening. Als het systeem een opdracht via de afstandsbediening ontvangt, knippert het led-lampje aan de voorzijde van de speaker.

Controleer of beide uiteinden van de kabel tussen de speaker en de tv goed zijn aangesloten.

Als je tv-audio wilt horen, controleer je of de audio-uitgang van de tv correct is ingesteld. Navigeer in het tv-menu naar de audio-/geluidsinstellingen en zoek de optie voor tv-speakers of audio-uitgang. De tv-speakers moeten mogelijk worden uitgeschakeld en de uitgang moet mogelijk worden ingesteld voor vaste of externe speakers.

Opmerking: Als je tv geen optie voor een vaste uitgang heeft, moet je mogelijk het volume van de tv verhogen om geluid te horen via de Bose-speaker, zelfs als de tv-speakers zijn uitgeschakeld.

Probeer de speaker direct op je audioapparaat aan te sluiten. Sluit de speaker bijvoorbeeld tijdelijk aan op de uitgang van de kabel- of satellietontvanger – in plaats van op de tv-uitgang. Zo kun je bepalen of de speaker zelf werkt en of het probleem bij de instelling van de tv-uitgang ligt.

Verbind de speaker met een Bluetooth-apparaat. Als je wel Bluetooth-audio maar geen tv-audio hoort, kan het een probleem zijn met de tv-instellingen of de verbinding met de tv.

Neem contact met ons op als je nog steeds problemen met je speaker hebt.