Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Geen geluid uit de speaker

Als er geen geluid uit de speaker komt, probeer je het volgende om het probleem op de lossen:

Controleer of het volume van het systeem niet te zacht staat. Verhoog het volume met de afstandsbediening. Als het systeem een opdracht via de afstandsbediening ontvangt, knippert het led-lampje aan de voorzijde van de speaker.

Controleer of beide uiteinden van de kabel tussen de speaker en de tv goed zijn aangesloten.

Als je tv-audio wilt horen, controleer je of de audio-uitgang van de tv correct is ingesteld. Navigeer in het tv-menu naar de audio-/geluidsinstellingen en zoek de optie voor tv-speakers of audio-uitgang. De tv-speakers moeten mogelijk worden uitgeschakeld en de uitgang moet mogelijk worden ingesteld voor vaste of externe speakers.

Opmerking: Als je tv geen optie voor een vaste uitgang heeft, moet je mogelijk het volume van de tv verhogen om geluid te horen via de Bose-speaker, zelfs als de tv-speakers zijn uitgeschakeld.

Probeer de speaker direct op je audioapparaat aan te sluiten. Sluit de speaker bijvoorbeeld tijdelijk aan op de uitgang van de kabel- of satellietontvanger – in plaats van op de tv-uitgang. Zo kun je bepalen of de speaker zelf werkt en of het probleem bij de instelling van de tv-uitgang ligt.

Verbind de speaker met een Bluetooth-apparaat. Als je wel Bluetooth-audio maar geen tv-audio hoort, kan het een probleem zijn met de tv-instellingen of de verbinding met de tv.

Neem contact met ons op als je nog steeds problemen met je speaker hebt.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback