Geen geluid uit één oordopje

Als er maar uit één oordopje geluid komt:

• Plaats beide oordopjes in het oplaadetui totdat ze magnetisch op hun plaats klikken en de oplaadlampjes wit knipperen. Verwijder vervolgens de oordopjes
  • Probeer een andere bron of streamdienst
  • Probeer verbinding te maken met een ander mobiel apparaat
  • Zet op je mobiele apparaat de Bluetooth-functie uit en weer aan
  • Verwijder de Bose® SoundSport® Free wireless headphones uit de Bluetooth-lijst op je mobiele apparaat. Maak vervolgens opnieuw verbinding