WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Afstandsbediening reageert niet

Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

Zorg dat de afstandsbediening zich binnen het bereik van het systeem bevindt. Het maximale bereik van de afstandsbediening is 6 meter.

Controleer of het lampje voor aux of draadloze verbinding knippert als je op een knop op de afstandsbediening drukt. Afhankelijk van de bron die je gebruikt, knippert het bijbehorende lampje als de luidspreker een signaal van de afstandsbediening ontvangt. Kijk of het lampje voor aux of draadloze verbinding knippert op de luidspreker als je op een knop op de afstandsbediening drukt, en kijk vervolgens hieronder wat van toepassing is

Het lampje knippert

Het is normaal dat de knop voor afspelen/pauzeren niet reageert als je er in de afgelopen 10 seconden op hebt gedrukt. Het kan tot 10 seconden duren voordat AirPlay® een nieuwe opdracht van dezelfde knop op de afstandsbediening kan uitvoeren. Dit is vanwege de hoeveelheid communicatie die tussen apparaten moet plaatsvinden voor een consistente werking van het AirPlay-systeem.

Bedieningsknoppen kunnen worden beïnvloed door systeembronnen. Sommige muziekapps kunnen zich anders gedragen; sommige reageren sneller op bedieningsknoppen dan andere. Als de systeembronnen zwaar worden belast door andere apps, kan het langer duren dan normaal voordat de bedieningsknoppen worden geregistreerd door de muziekapp. Sluit onnodige programma's af die misschien systeembronnen gebruiken.

Voer een reset van het product uit. Schakel het systeem één minuut uit (koppel het netsnoer los of verwijder de batterij) en schakel daarna de stroom weer in.

Het lampje knippert niet

Controleer of de juiste batterij wordt gebruikt. Gebruik een CR2032- of DL2032-batterij

Plaats een nieuwe batterij in de afstandsbediening. Let op de aanduidingen voor de batterijpolen in het batterijcompartiment. Zorg dat je het juiste type batterij plaatst.

Opmerking: een batterijtester geeft niet altijd even betrouwbaar aan hoeveel vermogen een batterij nog heeft. De tester kan aangeven dat de batterij nog vermogen heeft, maar het kan zijn dat de batterij je apparaat niet van voldoende stroom kan voorzien.

Zorg ervoor dat de contactpunten de batterij raken en niet elkaar. Als de contactpunten elkaar raken, kan de afstandsbediening niet goed werken. Let erop dat deze punten goed in contact staan met de batterij.

Voer een reset van het product uit. Schakel het systeem één minuut uit (koppel het netsnoer los of verwijder de batterij) en schakel daarna de stroom weer in.