Geen geluid uit het verbonden apparaat

• Zorg dat het verbonden apparaat is ingeschakeld en audio afspeelt
  • Controleer het volume op het verbonden apparaat
  • Probeer af te spelen of te streamen van een andere muziekbron
  • Probeer een andere hoofdtelefoon om te bepalen of de bron problemen veroorzaakt
  • Schakel de hoofdtelefoon in en laad de accu op
  • Druk op de aan/uit-/Bluetooth-knop om het verbonden apparaat te horen. Zorg dat je het juiste apparaat gebruikt
  • Plaats je apparaat dichter bij de hoofdtelefoon en buiten het bereik van storende factoren of obstakels
  • Als er twee apparaten verbonden zijn, pauzeer dan het eerste apparaat en speel muziek af van het andere apparaat
  • Als er twee apparaten verbonden zijn, zorg dan dat beide apparaten zich binnen het bereik van de hoofdtelefoon (10 m) bevinden