Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Beschikbaarheid van muziekdiensten

Muziekdiensten

Niet alle muziekdiensten zijn beschikbaar in alle regio's. Hieronder vind je een lijst met diensten en hun regionale beschikbaarheid.

TuneIn-logo

TuneIn Radio is gratis voor alle Bose Music-gebruikers. Premium TuneIn-accounts en -content worden niet ondersteund. Met TuneIn kun je naar meer dan 100.000 radiozenders en ruim vier miljoen podcasts uit elk continent luisteren. Ga voor meer informatie naar tunein.com.

Pandora-logo

Pandora biedt gratis en betaalde internetradiodiensten (waar beschikbaar). Je kunt radiozenders aanmaken door naar een artiest, nummer of stijl te zoeken. Pandora vindt soortgelijke nummers op basis van de zoekresultaten. Pandora is momenteel beschikbaar in de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie of om een account te maken naar www.pandora.com/about.

Deezer-logo

Deezer is een muziekstreamdienst die 35 miljoen muzieknummers in hoge kwaliteit, gepersonaliseerde radio, aanbevelingen en hitlijsten biedt. Deezer is beschikbaar in 180 landen. Deezer is niet beschikbaar in India, de Chinese regio, Israël en Japan. Ga voor meer informatie over de beschikbaarheid van Deezer naar developers.deezer.com/guidelines/countries.

Spotify-logo

Met Spotify kun je direct naar je favoriete muziek luisteren. Er zijn miljoenen nummers beschikbaar, van klassiekers tot de nieuwste hits. Klik op afspelen en stream wat je maar wilt. Spotify is beschikbaar in meer dan 50 regio's. Ga voor een lijst met de regio's naar www.spotify.com/us/select-your-country.

iHeartRadio-logo

iHeartRadio is een gratis, digitale alles-in-één radiodienst waarmee je naar favoriete livezenders kunt luisteren of zelf zenders zonder reclame en alleen met muziek kunt maken, met nummers van de door jou gekozen artiest en vergelijkbare muziek. iHeartRadio is beschikbaar in de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie naar www.iheartradio.com.

SiriusXM-logo

SiriusXM-satellietradio is een abonnementsdienst met een gevarieerder programma-aanbod en een helderder ontvangst dan traditionele radio. Bovendien zijn veel van de kanalen reclamevrij. SiriusXM-satellietradio is beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. Ga voor meer informatie over SiriusXM naar www.siriusxm.com.

Amazon Music-logo

Amazon Music-abonnees hebben onbeperkte en reclamevrije toegang tot Amazon Music. De muziekdiensten van Amazon zijn momenteel beschikbaar in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Spanje, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Klik hier voor meer informatie.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback