Gesproken meldingen beheren

Van toepassing op:

Gesproken meldingen helpen je de Bluetooth®-verbinding tot stand te brengen, melden het accuniveau en geven aan welke apparaten verbonden zijn. Je kunt de gesproken meldingen aanpassen met de knoppen op de speaker.

Je kunt de gesproken meldingen ook eenvoudig beheren met de Bose Connect-app:

Vooraf geïnstalleerde talen

De volgende talen zijn vooraf op je speaker geïnstalleerd:

• Engels
  • Spaans
  • Frans
  • Duits
  • Mandarijn
  • Japans
  • Koreaans
  • Italiaans
  • Portugees
  • Zweeds
  • Nederlands
  • Russisch
  • Pools

Controleren of er nog meer talen beschikbaar zijn

Er kunnen nog meer talen beschikbaar zijn. Download de Bose Updater als je wilt controleren op taalupdates. Ga naar: btu.Bose.com

De taal van de gesproken meldingen wijzigen

Wanneer je de speaker voor het eerst aanzet, zijn de gesproken meldingen in het Engels. Je wijzigt de taal met de knoppen op de speaker:

Houd de multifunctionele knop en de knop Volume + tegelijk ingedrukt totdat je de gesproken melding voor de eerste taaloptie hoort

Druk op de knop Volume + of Volume  om de lijst met talen te doorlopen

Wanneer je je taal hoort, houd je de  multifunctionele toets ingedrukt om de taal te selecteren

Gesproken meldingen

Je speaker kan je op de hoogte brengen van inkomende oproepen en bellers identificeren die zijn opgeslagen in je lijst met contacten. Deze functie is standaard ingeschakeld en kan worden uitgeschakeld aan de hand van de instructies in het gedeelte "Gesproken meldingen uitschakelen" hieronder of met de Bose Connect-app.

Gesproken meldingen uitschakelen

Houd de knoppen Volume + en Volume –  gelijktijdig ingedrukt totdat je een trilling voelt. Herhaal dit om de gesproken meldingen weer in te schakelen. Als je gesproken meldingen uitschakelt, wordt alle spraakfunctionaliteit uitgeschakeld.