De functie voor automatisch uitschakelen beheren

Van toepassing op:

De timer voor automatisch uitschakelen spaart de accu wanneer de speaker niet wordt gebruikt. De speaker wordt uitgeschakeld wanneer de audio is gestopt en er drie uur geen knoppen zijn ingedrukt.

Je kunt met de Bose Connect-app de functie voor automatisch uitschakelen van je speaker instellen:

Zodra de app is geïnstalleerd en de speaker is verbonden met je apparaat, tik je op het tandwiel (Instellingen) rechtsboven in de app

In het instellingenmenu selecteer je Timer voor automatisch uitschakelen. Stel in na hoeveel tijd de speaker automatisch uitschakelt wanneer deze niet wordt gebruikt