Meerdere verbonden apparaten beheren

• Je kunt maximaal acht gekoppelde mobiele apparaten opslaan in de koppelingslijst van je hoofdtelefoon en je hoofdtelefoon kan actief verbonden zijn met twee apparaten tegelijk
  • Je kunt slechts van één apparaat tegelijk muziek afspelen
  • Als de hoofdtelefoon wordt ingeschakeld, probeert deze opnieuw verbinding te maken met de twee laatst verbonden apparaten

Schakelen tussen twee verbonden apparaten

Pauzeer de audio op je eerste apparaat

Speel audio af op je tweede apparaat

Opnieuw verbinding maken met een eerder gekoppeld apparaat

Druk op de aan/uit-/Bluetooth-knop om te horen welk apparaat verbonden is

Druk binnen drie seconden nogmaals op de aan/uit-/Bluetooth-knop om verbinding te maken met het volgende apparaat in de koppelingslijst van de hoofdtelefoon. Herhaal dit totdat je de naam van het juiste apparaat hoort

Speel audio af op het verbonden apparaat