Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Bluetooth®-apparaten beheren

Een Bluetooth-apparaat loskoppelen

Open het menu Bluetooth op het gekoppelde apparaat, selecteer de Bose soundbar en selecteer dan 'Loskoppelen' (Disconnect).

Selecteer niet 'Apparaat vergeten' (Forget device) of een dergelijke optie tenzij je de soundbar volledig wilt verwijderen uit de lijst met eerder gekoppelde apparaten van het desbetreffende apparaat. 

Een Bluetooth-apparaat opnieuw aankoppelen

Druk op de afstandsbediening op de Bluetooth-knop . De soundbar gaat proberen verbinding te maken met het meest recent verbonden apparaat. Als het meest recent verbonden apparaat niet binnen 30 seconden te vinden is, probeert de soundbar verbinding te maken met het daaraan voorafgaande apparaat. De soundbar onthoudt de laatste acht apparaten waarmee hij was verbonden.

Als je een apparaat  weer wilt aankoppelen, controleer dan of het apparaat aan staat, of de Bluetooth-functie is ingeschakeld en of het apparaat zich binnen 9 meter vanaf de soundbar bevindt.

Je kunt Bluetooth-koppelingen ook beheren via de Bose Music-app. 

De lijst met eerder gekoppelde apparaten wissen

Houd de Bluetooth-knop op de afstandsbediening 10 seconden ingedrukt. De lichtbalk pulseert twee keer blauw om aan te geven dat de lijst met Bluetooth-apparaten die aan de soundbar waren gekoppeld, is gewist.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback