MAC-adres vinden

Volg deze stappen om het MAC-adres van het systeem te vinden:

Download de nieuwste versie van de wifi-installatietoepassing, die te vinden is op www.bose.com/wifisetup. De versies die zijn gedownload vóór 10 november 2012 zijn niet in staat het MAC-adres van het systeem te tonen.

Open de wifi-installatietoepassing.

Wanneer je de volgende afbeelding ziet, sluit je het systeem op je computer aan met de bijgeleverde usb-kabel.

Wanneer de app klaar is met zoeken naar draadloze netwerken, klik je op het Help-menu boven in het venster en selecteer je "System Information" (Systeeminformatie).

Je vindt het MAC-adres in het scherm met systeeminformatie.