Informatie over de led-statusindicators

Van toepassing op:

Op de voorkant van de speaker zitten ledjes die de speakerstatus aangeven. De lampjes onder de indicator branden afhankelijk van de status van de speaker.

Dit zijn (van links naar rechts):

Wifi-indicator

Bluetooth®-indicator

Aux-indicator

SoundTouch-indicator

Indicator van de SoundTouch 10

Wifi-indicator

IndicatorStatus
Knippert witBezig met zoeken naar wifi-netwerk
Continu wit (gedimd)Energiebesparingsmodus en verbonden met wifi-netwerk
Continu wit (helder)Speaker is ingeschakeld en verbonden met wifi-netwerk
Continu oranjeSpeaker bevindt zich in instelmodus
Knippert oranjeVerbinding met wifi-netwerk verbroken
UitNetwerkverbinding uitgeschakeld

Bluetooth-indicator

IndicatorStatus
Knippert blauwKlaar om te verbinden
Knippert witBezig met verbinden
Continu witVerbonden

Aux-indicator

IndicatorStatus
Continu witSpeaker is klaar om content vanaf een mobiel apparaat af te spelen
UitGeen aux-aansluiting gedetecteerd

SoundTouch-indicator

IndicatorStatus
Knippert witBezig met verbinden met de SoundTouch-app
Continu witAudio van de SoundTouch-app wordt afgespeeld
Continu oranje
  • Speaker, bron of zender niet beschikbaar
  • Preset leeg of ongeldig