Afstandsbediening bedient de iPod niet

Als je afstandsbediening je gedockte iPod niet meer bedient:

Verwijder de iPod of iPhone® uit het dock en plaats deze terug. Verwijder de iPod of iPhone® uit het dock, wacht 60 seconden en plaats deze terug in het dock om te zorgen dat deze goed is aangesloten op de aansluiting. Het kan nodig zijn deze procedure een paar keer te herhalen

Controleer of het ingebouwde audioprogramma draait. Een iPod geeft externe opdrachten alleen door aan zijn interne speler, niet aan een toepassing van een andere fabrikant die mogelijk op de iPod draait. Door bijvoorbeeld op afspelen/pauzeren te drukken tijdens het streamen van audio van een muziekdienst kan de iPod naar zijn eigen muziek overschakelen en beginnen deze af te spelen

Voer een reset uit van de bedieningsconsole:

schakel de bedieningsconsole uit en houd dan de aan/uit-knop van de console vijf seconden ingedrukt

als het rode led-lampje dooft, laat je de aan/uit-knop los en test je het systeem opnieuw

Reset de iPod of iPhone. Mogelijk is er een storing opgetreden in de iPod of iPhone en moet deze worden gereset. Voor meer informatie ga je naar de ondersteuningswebsite van Apple

Opmerking: Als je de iPod reset, worden de functies voor de timer voor de achtergrondverlichting, helderheid, EQ, Shuffle en Herhalen teruggezet in hun standaardinstellingen.