Ik weet het wachtwoord van mijn netwerk niet

Probeer het volgende om je probleem op te lossen:

• Raadpleeg de documentatie die bij je router is meegeleverd, zoals de gebruikershandleiding van de router zelf of de documenten van je internetaanbieder. Tijdens de eerste configuratie van je router is het wachtwoord mogelijk opgeschreven op één van deze documenten.
  • Controleer of het wachtwoord van het netwerk verschijnt op de achter- of onderkant van de wifi-router. De fabrikant van de router heeft mogelijk een standaardwachtwoord op het productlabel aangebracht. Als de standaardinstellingen van de router nooit zijn gewijzigd, geeft dit wachtwoord toegang tot het draadloze netwerk