De hartslag is niet zichtbaar in de Bose® Connect-app

Nadat je hoofdtelefoon is gekoppeld aan je mobiele apparaat, kun je je hartslag bekijken in de Bose® Connect-app. Probeer de volgende oplossingen als je je hartslag niet kunt zien op het scherm met je Bose® SoundSport® Pulse headphones:

• Controleer in de Bose® Connect-app of de Bose® SoundSport® Pulse headphones is verbonden met je mobiele apparaat
  • Zorg dat het linkeroortje stevig in je oor zit. Mogelijk moet je een andere maat StayHear®+ Pulse-oordopje proberen
  • Sluit de Bose Connect-app en open deze opnieuw
  • Schakel de hoofdtelefoon uit en weer in
  • Zet op je mobiele apparaat de Bluetooth-functie uit en weer aan