Mijn hoofdtelefoon kan niet aan mijn Bluetooth®-apparaat worden gekoppeld

Als je problemen ondervindt bij het koppelen van je hoofdtelefoon aan je Bluetooth-apparaat, kun je de volgende oplossingen proberen:

Zorg dat de hoofdtelefoon niet aan het opladen is. De hoofdtelefoon kan niet aan een apparaat worden gekoppeld tijdens het opladen

Plaats het Bluetooth-apparaat dichter bij de hoofdtelefoon en weg van mogelijke storingsbronnen of obstakels

Op je Bluetooth-apparaat:

Schakel Bluetooth uit en vervolgens weer in

Verwijder de Bose SoundSport Free headphones uit de Bluetooth-lijst op je apparaat. Koppel opnieuw

De koppelingslijst van de hoofdtelefoon wissen:

Schakel de hoofdtelefoon uit

Houd de Bluetooth-knop 10 seconden ingedrukt, totdat je ‘Bluetooth-apparaatlijst gewist’ hoort

Verwijder de Bose SoundSport Free headphones uit de Bluetooth-lijst op je apparaat. Koppel opnieuw