Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De hartslagmeter installeren – Strava (Android)

Volg deze stappen om de hartslagmeter in Strava voor Android te installeren:

Zorg dat de SoundSport Pulse headphones is ingeschakeld en verbonden met je Android-telefoon. Ter controle zie je een stipje aan beide kanten van het Bluetooth-pictogram in de statusbalk boven in het scherm.

Je kunt ook naar de Bluetooth-pagina in het instellingenmenu van je telefoon gaan om te bevestigen dat Bose SoundSport Pulse onder "Gekoppelde apparaten" staat met daarnaast het woord 'Verbonden'.

Plaats de SoundSport Pulse headphones in je oren. De hartslagsensor bevindt zich in het linkeroortje, dus zorg dat dit stevig op zijn plek zit

Open de Strava-app

Meld je aan bij de app of maak een account aan

Tik op 'Feed' (invoeren) linksboven in het scherm en selecteer vervolgens "Record Activity" (Activiteit opnemen)

Tik op het pictogram 'External sensors' (Externe sensoren) linksonder in het scherm

Strava zoekt nu automatisch naar hartslagsensoren. Tik op 'HR-Bose SoundSport Pulse' wanneer deze verschijnt in de lijst met sensoren die binnen bereik zijn""

De hartslagmeter maakt automatisch verbinding. 'HR-Bose SoundSport Pulse' verschijnt in de lijst "Saved Sensors" (Opgeslagen sensoren). De tekst wordt oranje als het apparaat verbonden is. Na een paar seconden verschijnt hieronder je hartslag

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback