Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De hartslagmeter installeren – Runkeeper (iOS)

Volg deze stappen om de hartslagmeter in Runkeeper voor iOS te installeren:

Zorg dat de SoundSport Pulse headphones is ingeschakeld en verbonden met je iPhone. Ter controle zie je een klein verticaal accupictogram naast het Bluetooth-pictogram in de statusbalk boven in het scherm

Je kunt ook naar de Bluetooth-pagina in het instellingenmenu van je telefoon gaan om te bevestigen dat Bose SoundSport Pulse onder ‘Mijn apparaten’ staat met daarnaast het woord 'Verbonden'.

Plaats de SoundSport Pulse headphones in je oren. De hartslagsensor bevindt zich in het linkeroortje, dus zorg dat dit stevig op zijn plek zit

Open de Runkeeper-app

Meld je aan bij de app of maak een account aan

Tik op het pictogram 'Ik' linksonder in het scherm

Tik op het pictogram 'Instellingen'

Tik in het menu 'Instellingen' op "Apps, diensten en apparaten"

Onder "Apparaten beheren" tik je op "Apparaten & hardware"

Tik op 'Hartslagmeter'. De telefoon zoekt de hoofdtelefoon en maakt verbinding. Wanneer de hoofdtelefoon gekoppeld is tik je op "OK"

Opmerking: de hoofdtelefoon hoeft voor deze stap niet in de koppelingsmodus te staan. Negeer de schermmededeling 'Zorg dat je apparaat in de koppelingsmodus staat".

Om je hartslag te bekijken, moet je aan een work-out beginnen. Tik twee maal op "Terug" tot je in het menu "Instellingen" bent, en tik vervolgens op "Ik"

In het scherm "Ik" tik je op "Start"

In het scherm 'Vrije training' tik je op"Start vrije training". Voor je aan je work-out begint, moet je Runkeeper toegang geven tot je 'Bewegings- & fitness-activiteit' door op de knop 'OK' te drukken

Je work-out begint nu automatisch. Het kan een paar seconden duren voor je hartslaggegevens verschijnen

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback