De hartslagmeter installeren – Runkeeper® (Android)

Volg deze stappen om de hartslagmeter in Runkeeper voor Android te installeren:

Zorg dat de SoundSport Pulse headphones is ingeschakeld en verbonden met je Android-telefoon. Ter controle zie je een stipje aan beide kanten van het Bluetooth-pictogram in de statusbalk boven in het scherm.

Je kunt ook naar de Bluetooth-pagina in het instellingenmenu van je telefoon gaan om te bevestigen dat Bose SoundSport Pulse onder "Gekoppelde apparaten" staat met daarnaast het woord 'Verbonden'.

Plaats de SoundSport Pulse headphones in je oren. De hartslagsensor bevindt zich in het linkeroortje, dus zorg dat dit stevig op zijn plek zit

Open de Runkeeper-app

Meld je aan bij de app of maak een account aan

Tik op het hartpictogram aan de rechterkant van het scherm

Wanneer je wordt gevraagd of je verbinding wilt maken met een hoofdtelefoon met een hartslagmeter selecteer je de "HR-Bose SoundSport Pulse"

Om je hartslag te bekijken moet je aan een work-out beginnen. Tik op "GA HARDLOPEN". De work-out begint nu automatisch