De hartslagmeter installeren – MapMyRun (Android)

Volg deze stappen om de hartslagmeter in MapMyRun voor Android te installeren:

Zorg dat de SoundSport Pulse headphones is ingeschakeld en verbonden met je Android-telefoon. Ter controle zie je een stipje aan beide kanten van het Bluetooth-pictogram in de statusbalk boven in het scherm.

Je kunt ook naar de Bluetooth-pagina in het instellingenmenu van je telefoon gaan om te bevestigen dat Bose SoundSport Pulse onder "Gekoppelde apparaten" staat met daarnaast het woord 'Verbonden'.

Plaats de SoundSport Pulse headphones in je oren. De hartslagsensor bevindt zich in het linkeroortje, dus zorg dat dit stevig op zijn plek zit

Open de MapMyRun-app

Meld je aan bij de app of maak een account aan

Tik op het hartpictogram in de statusbalk van MapMyRun om naar het menu "Connect Apps & Devices" (Apps en apparaten verbinden) te gaan

In het menu "Connect Apps & Devices" (Apps en apparaten verbinden) scrol je naar beneden en selecteer je "Heart Rate" (Hartslag)

Boven in het scherm tik je op "Connect" (Verbinden). De app zoekt nu de hartslagmeter

De lijst 'Scanning for Devices…' (Zoeken naar apparaten) verschijnt. 'HR-Bose SoundSport Pulse' verschijnt met een vinkje ernaast. Selecteer de hoofdtelefoon. Je moet misschien naar beneden scrollen om deze te zien

In het geselecteerde scherm verschijnt na een paar seconden je hartslag