Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Feedback uit het systeem

Verplaats de microfoon of het instrument uit de buurt van de luidspreker
De microfoon of het instrument (vaak een akoestische gitaar) kan zich te dicht in de buurt van de luidspreker bevinden. Ga niet direct voor de luidspreker staan en richt een microfoon of instrument niet op de luidspreker.

Laat de vocalist/presentator dichterbij de microfoon staan
De juiste microfoontechniek is essentieel. Houd de mond op 2,5 - 5 cm van de microfoon, zodat de microfoon alle facetten van het stemgeluid kan opvangen. Dit zorgt er ook voor dat het microfoonvolume niet harder hoeft te worden gezet om gehoord te worden. Beweeg de microfoon wanneer je aanzienlijk luider moet zingen, iets meer van je af of beweeg je hoofd een beetje naar links of rechts. Als je vervolgens zachter gaat zingen, neem je de normale positie weer in.

Zorg dat de niveaus goed zijn ingesteld
Als de niveaus niet juist zijn ingesteld, worden de prestaties minder. Volg deze richtlijnen voor het instellen van de niveaus:

  1. Controleer het signaallampje om er zeker van te zijn dat het Trim-niveau van de invoer hoog genoeg is ingesteld. De led moet continu groen branden, wat duidt op een sterk signaal
  2. Als de led niet continu groen brandt, verhoog dan het Trim-niveau van de ingang tot vlak voordat de led rood wordt
  3. Wanneer het Trim-niveau op het juiste niveau is ingesteld, verhoog je de kanaalvolumeregelaar en de Master-volumeregelaar naar de gewenste niveaus

Controleer of de juiste ToneMatch-preset is geselecteerd
Een onjuiste preset kan de geluidskwaliteit beïnvloeden. Als er geen exacte preset voor de microfoon of het instrument is, gebruik dan ‘Flat’.

Controleer of er geen ongewenste verwerking is toegepast
Schakel ongewenste reverb, delay, compressie, gating en EQ-effecten (zEQ en Parametrische EQ) uit, of schakel alle effecten uit (FX dempen op het betreffende kanaal).

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback