Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen

Van toepassing op:

Je kunt de stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen door de ethernetkabel te verwijderen, wifi uit te schakelen en de Bluetooth®-koppelingslijst te wissen. Door ethernet en wifi uit te schakelen voorkom je dat het systeem verbinding maakt met je netwerk. Ook kan het systeem niet met de SoundTouch®-app worden bediend tot het weer wordt ingeschakeld.

Wifi uitschakelen: druk op de afstandsbediening op het SoundTouch®-pictogram en houd vervolgens ‘0’ ingedrukt tot de leds op de soundbar knipperen.

Bluetooth uitschakelen: schakel Bluetooth uit door de koppelingslijst te wissen. Houd de Bluetooth-knop 10 seconden ingedrukt. Het Bluetooth-lampje op de soundbar knippert twee keer wit en de soundbar laat met een geluidssignaal horen dat de Bluetooth-koppelingslijst is gewist.

Binnen 2,5 uur gaat de unit op stand-by.

Als je wifi weer wilt inschakelen, druk je op het SoundTouch®-pictogram op de afstandsbediening en houd je vervolgens ‘0’ ingedrukt tot de leds op de soundbar knipperen. Schakel Bluetooth weer in door een Bluetooth-bron te koppelen.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback