Stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen

Van toepassing op:

Je kunt de stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen door wifi uit te schakelen, de Bluetooth-koppelingslijst te wissen en de ethernetkabel los te koppelen. Als je wifi uitschakelt en de ethernetkabel loskoppelt, kan de soundbar geen verbinding maken met je netwerk en kan het systeem niet worden bediend met de Bose Music-app. Dit kan pas weer als je wifi inschakelt of de ethernetkabel weer aansluit.

Opmerking: Voordat je een netwerk uitschakelt of de stand-bymodus inschakelt, moet je de microfoon aanzetten met de aan/uit-knop (het rode lampje is dan uit).

Wifi: Schakel uit door de knoppen Bose Music en Vooruit op de afstandsbediening tegelijkertijd ingedrukt te houden. Herhaal dit om te activeren

Bluetooth: Deactiveer door de koppelingslijst te wissen. Houd om te deactiveren de Bluetooth-knop op de afstandsbediening 10 seconden ingedrukt. Activeer door te koppelen met een Bluetooth-bron.

Ethernet: Deactiveer door de ethernetkabel los te koppelen. Activeer door de ethernetkabel weer aan te sluiten.

Binnen 2,5 uur na het deactiveren van de netwerken gaat de soundbar in de stand-bymodus