Stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen

Van toepassing op:

Je kunt de stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen door de ethernetkabel te verwijderen en wifi en Bluetooth® uit te schakelen. Hierdoor voorkom je dat de versterker verbinding maakt met je netwerk of een Bluetooth-apparaat. Ook kan de versterker niet met de SoundTouch®-app worden bediend tot deze weer wordt ingeschakeld.

Houd op de SA-5 amplifier de bedieningsknop ingedrukt tot het wifilampje uit gaat.

Binnen enkele minuten gaat de unit op stand-by.

Als je draadloze netwerkfunctionaliteit zoals Bluetooth weer wilt inschakelen, houd je de bedieningsknop ingedrukt.