Stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen

Je kunt de stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen door de ethernetkabel te verwijderen, wifi uit te schakelen en de Bluetooth®-koppelingslijst te wissen. Door ethernet en wifi uit te schakelen voorkom je dat het systeem verbinding maakt met je netwerk. Ook kan het systeem niet met de SoundTouch®-app worden bediend tot het weer wordt ingeschakeld.

Wifi uitschakelen: houd op de console de knop Source 10 seconden ingedrukt

Bluetooth  uitschakelen: wis de koppelingslijst via het menu op het scherm of het scherm op de afstandsbediening

Binnen 2,5 uur gaat de unit op stand-by.

Als je wifi weer wilt inschakelen, houd je de knop Source 10 seconden ingedrukt. Schakel Bluetooth weer in door een Bluetooth-bron te koppelen.