Stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen

Je kunt de stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen door de ethernetkabel te verwijderen en wifi en Bluetooth® uit te schakelen. Hierdoor voorkom je dat het systeem verbinding maakt met je netwerk. Ook kan het systeem niet met de SoundTouch®-app worden bediend tot het weer wordt ingeschakeld.

Houd op de SoundTouch® wireless adapter de bedieningsknop ingedrukt tot het wifilampje uit gaat.

Binnen enkele minuten gaat de unit op stand-by.

Als je draadloze netwerkfunctionaliteit zoals Bluetooth weer wilt inschakelen, houd je de bedieningsknop ingedrukt.