Je iPod® of iPhone® docken (met video)

Van toepassing op:

Het SoundDock digital music system is gebruiksklaar zodra je het hebt aangesloten.

Je apparaat in het dock plaatsen

Duw de iPod or iPhone goed vast in het dock aan de voorkant van het systeem.

Opmerking: zodra de iPod of iPhone stevig in de connector zit, voel je een kleine "klik".

als je muziek wilt afspelen, druk je op de afstandsbediening op de afspeelknop om de muziekspeler van de ipod of iphone te starten. je kunt ook via het touchscreen van je apparaat een app selecteren die op je apparaat is geïnstalleerd.

Afspelen

Je apparaat uit het dock verwijderen

Als je het apparaat uit het dock wilt verwijderen, houd je de bovenkant van het SoundDock vast en trek je het apparaat omhoog totdat het loskomt van de connector. De aansluiting op het dock kan 15 graden naar voren worden gekanteld, zodat je het apparaat eenvoudiger kunt verwijderen.