Je iPod® of iPhone® docken

Van toepassing op:

De SoundDock XT speaker is gebruiksklaar zodra je deze hebt aangesloten.

Je apparaat in het dock plaatsen

Duw de iPod or iPhone goed vast in het dock aan de voorkant van het systeem.

Opmerking: zodra de iPod of iPhone stevig in de connector zit, voel je een kleine "klik".

Als je muziek wilt afspelen, selecteer je via het touchscreen van je apparaat een muziek-app die op het apparaat is geïnstalleerd.

Je apparaat uit het dock verwijderen

Als je het apparaat uit het dock wilt verwijderen, houd je de bovenkant van het SoundDock system vast en trek je het apparaat omhoog totdat het loskomt van de connector. De aansluiting op het dock kan 15 graden naar voren worden gekanteld, zodat je het apparaat eenvoudiger kunt verwijderen.