Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Problemen bij het bedienen van je systeem met de Google Assistent

Van toepassing op:

Opmerking: De Google Assistent is niet beschikbaar in alle landen en talen.

Bij problemen met spraakopdrachten met de Google Assistent probeer je het volgende:

Controleer of je spraakassistent is ingesteld. Raadpleeg voor meer informatie De Google Assistent gebruiken met smartproducten van Bose.

Als in de ruimte veel geluid is (bijvoorbeeld meerdere mensen die luid praten of harde muziek), kan de speaker je misschien niet horen. Verminder het geluid in de ruimte, spreek luider of spreek dichter bij de speaker

Formuleer de opdracht anders. Je kunt dezelfde opdracht op verschillende manieren tegen de Google Assistent zeggen, dus probeer je opdracht op een andere manier te formuleren.

Als je een muziekdienst wilt bedienen, controleer dan bij Instellingen > Gekoppelde media-accounts of de dienst is toegevoegd aan de Bose Music-app en de Google Assistent-app. Opmerking: Niet alle muziekdiensten kunnen worden geactiveerd via een spraakopdracht.

Zorg ervoor dat de speaker die je wilt bedienen aan jouw account is gekoppeld. Open de Bose Music-app, ga naar My Bose > My Account > Speakers beheren en controleer of de speaker die je wilt bedienen daar wordt weergegeven. Als dat niet het geval is, voeg je die aan je account toe

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback